Nieuws

1 september 2018

Chantaal Blaak is amabassadrice van de Ladies Ride Rotterdam 2018

“Ik vind het een bijzondere eer dat ik dit jaar ben verkozen tot Ambassadrice van de Ladies Ride! Fietsen is mijn leven. Dat begon al toen ik als meisje met mijn fiets naar school ging en dat geldt vandaag de dag nog steeds als wereldkampioen wielrennen. De aandacht voor het vrouwenwielrennen groeit met de dag. Tijdens mijn trainingsrondjes kom ik dan ook steeds meer vrouwen tegen, hetzij op een ‘gewone’ stadsfiets, hetzij op een racefiets. Ik kan intens genieten van fietsen door de vrije natuur met vriendinnen. Als Ambassadrice is het voor mij een prachtige uitdaging om mijn steentje te kunnen bijdragen aan het streven van de Ladies Ride om zo veel mogelijk vrouwen op de fiets te krijgen. Ik kijk er naar uit om deel uit te mogen maken van het peloton op zondag 9 september!”

Lees meer
1 juli 2018

Twee vrienden op de fiets naar Santiago de Compostela - Spanje

Een fietstocht van Brabant naar Santiago de Compostela. Jan én Jan zijn twee vrienden uit Brabant die de liefde voor de fiets gemeen hebben. In april 2018 begonnen aan een tocht waarin St Jacobus centraal staat. Met hun Pelgrimspas op zak gingen zij deze uitdaging aan! Lees hier het reisverslag van Jan.

Lees meer
1 juli 2018

Viva Velo wielerreizen

“Ik trek er graag op uit om gebieden op mijn fiets te ontdekken. Wielrennen in het buitenland staat voor mij gelijk aan vrijheid en geluk. Dit gevoel wil ik je niet onthouden.” Robbert van de Wouw

Lees meer
Nieuws & updates

Blijf op de hoogte!


Wilt u nieuws en updates van ons per e-mail ontvangen?

Gratis aanmelden