4 april 2022

Viva Velo wielerreizen

“Ik trek er graag op uit om gebieden op mijn fiets te ontdekken. Wielrennen in het buitenland staat voor mij gelijk aan vrijheid en geluk. Dit gevoel wil ik je niet onthouden.” Robbert van de Wouw

Viva Velo is ontstaan uit mijn passie voor fietsen en reizen. Schitterende fietsreizen brachten mij naar de meest bekende beklimmingen en fietsgebieden, maar ook naar onbekendere gebieden en rijke cultuurhistorische gebieden. Gedurende deze reizen maakte ik mooie herinneringen. Treed in mijn voetsporen en ontdek, net als ik, de wereld op de fiets.

Bij Viva Velo vind je wielerreizen waarin beleving centraal staat. Ik bied enkel reizen aan waar ik volledig achter sta, waardoor je de allermooiste (en vaak ook nog onbekende) pareltjes van ieder gebied te zien krijgt. Viva Velo is geen reisorganisatie met standaardpakketten voor stuntprijzen gericht op de massa – maar belooft jou persoonlijk uiteengezette, schitterende en unieke fietsroutes inclusief accommodatie speciaal voor de fiets- en reisliefhebber geselecteerd.

 

Groepen

Ontdek de meerwaarde van een volledig verzorgde wielerreis met een groep vrienden, familie, collega's of andere bekenden. Wil je een weekend naar de Eifel of liever de bergen bedwingen in de Franse Alpen of de Italiaanse Dolomieten? Voor elke groepsreis bieden wij een persoonlijke sfeer en kan er eenvoudig rekening gehouden worden met individuele wensen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol routes met adembenemende landschappen en schitterende vergezichten.

Individueel

Heb je een bijzondere wielerreis in gedachten, maar vind je deze niet terug op onze website? Laat het ons weten! Wij hebben op veel plaatsen in Europa gefietst en willen graag iets voor je betekenen. Stuur je wensen naar info@vivavelo.nl voor een offerte op maat.


Terug naar overzicht
Reacties
Nieuws & updates

Blijf op de hoogte!


Wilt u nieuws en updates van ons per e-mail ontvangen?

Gratis aanmelden