1 september 2018

Chantaal Blaak is amabassadrice van de Ladies Ride Rotterdam 2018

“Ik vind het een bijzondere eer dat ik dit jaar ben verkozen tot Ambassadrice van de Ladies Ride! Fietsen is mijn leven. Dat begon al toen ik als meisje met mijn fiets naar school ging en dat geldt vandaag de dag nog steeds als wereldkampioen wielrennen. De aandacht voor het vrouwenwielrennen groeit met de dag. Tijdens mijn trainingsrondjes kom ik dan ook steeds meer vrouwen tegen, hetzij op een ‘gewone’ stadsfiets, hetzij op een racefiets. Ik kan intens genieten van fietsen door de vrije natuur met vriendinnen. Als Ambassadrice is het voor mij een prachtige uitdaging om mijn steentje te kunnen bijdragen aan het streven van de Ladies Ride om zo veel mogelijk vrouwen op de fiets te krijgen. Ik kijk er naar uit om deel uit te mogen maken van het peloton op zondag 9 september!”

 Beste sportvrienden,

Vanaf de allereerste editie ben ik nauw betrokken geweest bij de organisatie van Leontien Ladies Ride, ik ken de klappen van de zweep. Door de jaren heen is dit fietsevenement dus eigenlijk zo’n beetje mijn kindje geworden en ik ben om die reden bijzonder vereerd dat ik Leontien Ladies Ride mag voortzetten onder de nieuwe naam Ladies 

k heb een groep enthousiaste medewerkers bereid gevonden om met mij deze uitdaging aan te gaan. Met dit nieuwe communicatieteam is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en aan een nieuw logo dat de afbeelding van een libelle is geworden. De libelle staat symbool voor
harmonie, bewustzijn, zuiverheid en innerlijke vrede. Wij hebben een heilig geloof in onze missie om zo veel mogelijk dames op de fiets te krijgen. Onze doelstelling is hetzelfde, het concept hebben wij verbreed en vernieuwd: activiteit, maatschappelijke betrokkenheid, beleving van de omgeving, saamhorigheid: dat zijn de vier pijlers
waarop onze missie is gestoeld. Nieuw is ook de benoeming van de Ambassadrice van het Jaar – ieder jaar zal een dame die bekend is uit het publieke leven extra kleur en glans geven aan de Ladies Ride.

Dit openingsjaar hebben wij niemand minder dan Wereldkampioene Chantal Blaak bereid gevonden om de Ambassadrice te worden. Vanzelfsprekend zal in de aanloop naar het evenement weer volop gecommuniceerd worden via social media, hard-copy brochures, nieuwsbrieven en er komt zelfs een digitaal magazine tot stand boordevol nieuwsfeiten, achtergrondartikelen, interviews et cetera…

Jullie zien het: ik ben vol energie om van de allereerste editie een daverend succes te maken!

Sportieve groet, Lars van den Broek  kijk voor aanmelden en alle info op ladiesride

 

 


Terug naar overzicht
Reacties
Nieuws & updates

Blijf op de hoogte!


Wilt u nieuws en updates van ons per e-mail ontvangen?

Gratis aanmelden